Nooit meer zoeken naar een tankstation!

18 maart 2024   Bruno Service Station

Nooit meer zoeken naar een tankstation!

 

Ben je het zat om telkens te moeten zoeken naar het dichtstbijzijnde tankstation waar je jouw Bruno kaart kan gebruiken? Goed nieuws - wij hebben dé oplossing voor jou: De Bruno Fuel Finder app! Maar wat maakt deze app zo bijzonder?

Het gemak van onze Fuel Finder App

Of je nu al een gebruiker bent van onze Bruno Kaarten of er graag een wilt bemachtigen, met de Bruno Fuel Finder app vind je moeiteloos alle tankstations waar je kunt tanken met jouw Bruno Fleet Card! Dankzij de handige kaartfunctie of de mogelijkheid om te zoeken op basis van jouw locatie, heb je binnen no-time de dichtstbijzijnde stations bij de hand.

Profiteer van ons uitgebreide netwerk

Met meer dan 800 locaties verspreid over heel België, biedt ons uitgebreide netwerk je de ultieme vrijheid om overal te kunnen tanken. En het beste van alles? Je favoriete stations kun je eenvoudig opslaan in de app, zodat je ze altijd binnen handbereik hebt wanneer je ze nodig hebt.

Handig en overzichtelijk

In de Bruno Fuel Finder app vind je voor elke locatie gedetailleerde informatie, inclusief de afstand tot het station en alle beschikbare soorten brandstoffen. Bovendien kun je met slechts één tik vanuit de app navigeren naar het gekozen station, waardoor je kostbare tijd bespaart. Het is de ultieme tool om je tankervaring te optimaliseren!

Waar wacht je nog op?

Of je nu al een Bruno Fleet Card hebt of er graag een wil aanvragen, de Bruno Fuel Finder app is een absolute must-have! Nooit meer zoeken naar welke tankstations jouw kaart accepteren en altijd meerdere locaties binnen handbereik - dat is de kracht van de Bruno Fuel Finder App.

Probeer het zelf uit en download de app vandaag nog voor je iPhone of Android-toestel! Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via sales@groupbruno.be. Tank slim, met Bruno Fuel Finder! 

Vind onze diensten en aanbod in jouw buurt!

Selecteer onze diensten met uw interesse: