Bruno Car Rental: Jouw mobiliteitspartner.

14 maart 2024   Bruno Car Rental

Bruno Car Rental: Jouw mobiliteitspartner.

 

Al meer dan drie decennia lang werken wij samen met internationaal autoverhuurbedrijf Hertz. In Limburg schitteren wij als de exclusieve distributeur van de Hertz-fleet, waarbij we een breed scala aan huurauto's van alle soorten en maten aanbieden. 

Alle soorten en maten

Of je nu op zoek bent naar een compacte stadswagen, een sportief model, een ruime familiewagen of zelfs een milieuvriendelijke elektrische auto, bij ons vind je gegarandeerd wat je zoekt. En het beste van alles? We zijn overal in Limburg vertegenwoordigd, waardoor we jouw mobiliteitsbehoeften moeiteloos kunnen vervullen, of het nu voor een kortstondig avontuur is of voor langere periodes. Bovendien streven we naar eenvoud in onze dienstverlening, met een eenvoudige facturatie die speciaal is ontworpen voor bedrijven.

Goedkoper huren per maand

Wil je profiteren van voordelige tarieven voor maandelijkse huur? Bij ons vind je de perfecte oplossing! Huur één van onze wagens voor minimum drie maanden en profiteer dankzij onze minilease van flexibiliteit en een voordelige offerte. 

Elektrische wagens

Stap binnen in de toekomst van mobiliteit met onze uitgebreide selectie elektrische voertuigen. Of je nu een kortlopend project hebt of een volledig mobiliteitsplan wilt ontwikkelen voor jouw bedrijf, wij bieden scherpe tarieven voor de huur van elektrische auto's, mede dankzij onze samenwerking met Hertz, waarbij we een breed scala aan elektrische modellen aanbieden.

Nieuw: Deelwagenmobiliteit

Maar dat is nog niet alles! Ontdek onze gloednieuwe deelwagenmobiliteitsservice, waarmee je snel en gemakkelijk een wagen kunt huren voor slechts €6 per uur, perfect voor korte ritten en ad-hoc behoeften. Momenteel zijn we dit concept uit aan het testen bij de Corda Campus. Als dit goed verloopt, gaan we dit concept verder uitrollen! 

Ben je klaar om jouw mobiliteitservaring te transformeren? Reserveer nu eenvoudig via www.brunocarrental.be of neem contact op met ons sales team via sales@groupbruno.be voor al je vragen en speciale verzoeken. Laten we samen aan je reis beginnen!

Vind onze diensten en aanbod in jouw buurt!

Selecteer onze diensten met uw interesse: