Onze nieuwe CEO vanaf 2027!

27 februari 2024   Group Bruno

Onze nieuwe CEO vanaf 2027!

 

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Noë Bruno, oudste zoon van Angelo Bruno, de nieuwe CEO van Group Bruno zal worden vanaf eind 2026. Noë volgt hiermee zijn vader op, die sinds 2021 samen met zijn kinderen Noë, Luca en Nina het familiebedrijf leidt. Tot eind 2026 zal Angelo nog tewerkzaam zijn als CEO van Group Bruno, waarna hij met pensioen gaat en Noë deze rol overneemt. 

Noë is al van jongs af aan betrokken bij het familiebedrijf. Hij begon zijn loopbaan als jobstudent in 2006 bij Bruno Foodcorner Genk en Hasselt, waarna hij zijn weg vervolgde bij Bruno Car Rental. In de daaropvolgende jaren heeft Noë verschillende rollen binnen het bedrijf vervuld, van sales tot facturatie, boekhouding en brandstoffen. 

In 2021 kreeg hij de verantwoordelijkheid over aankoop, IT, digitalisering en Bruno Mazout. Met deze uitgebreide ervaring en expertise zal Noë in de voetstappen van zijn vader treden. 

Noë zelf kijkt alvast uit naar deze nieuwe rol: "Het is een hele eer om mijn vader te mogen opvolgen. Ik ken het bedrijf door en door en ben vastberaden om de koers die mijn vader heeft uitgezet voort te zetten."

Luca zal aan zijn zijde blijven staan als Sales, Marketing en Communicatiedirecteur. Met deze verantwoordelijk vormt ook hij een cruciale schakel in de organisatie. Zus Nina zal daarnaast verantwoordelijk zijn voor het beheer en het behoud van het patrimonium. Het familiale aspect blijft dus een zeer belangrijk gegeven.  

Als familiebedrijf zijn we ervan overtuigd dat we samen, met de steun van ons directieteam en al onze medewerkers, de uitdagingen die voor ons liggen, kunnen aangaan. We zijn dankbaar voor jullie toewijding en kijken uit naar een succesvolle toekomst voor Group Bruno onder leiding van Noë.

Vind onze diensten en aanbod in jouw buurt!

Selecteer onze diensten met uw interesse: