Succesvol samenzitten met onze broodjesformules!

12 maart 2024   Bruno Foodcorner

Succesvol samenzitten met onze broodjesformules!

 

Of het nu gaat om een belangrijke vergadering, een teambuilding-evenement, of een informele bijeenkomst, een goede lunch kan de sfeer en productiviteit aanzienlijk verbeteren. Bij Bruno Foodcorner begrijpen we dit belang en daarom bieden we een uitgebreide selectie van broodjesformules aan om jouw medewerkers de energie te geven die ze nodig hebben. Ook buiten de werkuren kan je genieten van onze formules. Wij bieden dit namelijk op elk moment van de dag aan, 7 op 7! 

Mix Assortiment: Voor een verrukkelijke variëteit

Ons Mix Assortiment is zorgvuldig samengesteld om een breed scala aan smaken en voorkeuren te bevredigen. Het bevat een assortiment van verschillende klassieke broodjes en wraps, perfect om de variëteit te bieden die jouw gasten waarderen. Of ze nu de voorkeur geven aan traditionele belegde broodjes of juist genieten van de frisse smaak van wraps, ons assortiment heeft voor elk wat wils.

Deluxe Formule: Voor een exclusieve ervaring

Voor degenen die op zoek zijn naar iets bijzonders, biedt onze Deluxe Formule de perfecte oplossing. Met mediterrane specialiteiten en hoogwaardige ingrediënten, zorgt deze formule voor dat beetje extra tijdens jouw bedrijfsbijeenkomst.

Beide formules bieden gemiddeld 3 broodjes per persoon, zodat niemand met een lege maag blijft zitten en alle gasten de energie hebben om de rest van de dag door te komen.

Offerte op maat: Een oplossing die aansluit bij jouw specifieke behoeften

Heb je binnenkort een receptie, feestje of ander zakelijk evenement gepland? Of misschien wil je gewoon lekker ontbijten of lunchen met je familie of vrienden? Bij Bruno Foodcorner begrijpen we dat elk gelegenheid uniek is. Daarom bieden we offertes op maat aan om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Of je nu een kleine vergadering organiseert of een grootschalig evenement plant, ons toegewijde team staat klaar om jou te helpen.

Om een offerte op maat te ontvangen, hoef je alleen maar jouw vraag en contactgegevens te sturen naar sales@groupbruno.be. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om alle details te bespreken. Bij Bruno Foodcorner streven we ernaar om jouw zakelijke evenementen te transformeren met heerlijk eten en uitstekende service. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw volgende bijeenkomst onvergetelijk maken.

Vind onze diensten en aanbod in jouw buurt!

Selecteer onze diensten met uw interesse: